Internship (Junior) Accountmanager

Reageer

Functie omschrijving

Als (junior) accountmanager werk je in een business-to-business-setting. Vanuit de afdeling sales benader en enthousiasmeer je nieuwe en bestaande klanten voor onze recruitment services. Je signaleert ontwikkelingen en verwerkt deze tot commerciële doelstellingen. Het opstellen van, stelt kostprijscalculaties en offertes behoort tot het takenpakket. Dit alles leg je vast in het CRM-systeem. Je bewaakt in de langdurige relatie met de klant de commerciële doelstellingen van het bedrijf en de belangen van de klant.

Wat ga je doen?

Samen met het team van recruitment ga je voor onze opdrachtgevers op zoek naar potentiële kandidaten. Door gerichte coaching, training en intervisie ben je bereid om de beste resultaten te behalen. In de loop van dit proces ontwikkel jij jezelf tot een resultaatgerichte professional. Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende stage? Kom dan langs bij SPOC en bewijs dat jij het commerciële talent bent waar wij naar op zoek zijn.

Over welke vaardigheden moet je beschikken?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire die samen met het recruitment team, SPOC gaat laten groeien. Je bent representatief, flexibel, enthousiast, beschikt over uitstekende sociale vaardigheden en je hebt geen angst om de telefoon te pakken. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal uitstekend en volg je de opleiding Junior Accountmanager MBO niveau 4. Het is een must dat je voldoet aan alle bovenstaande eigenschappen en vaardigheden. Je ben een snelle leerling met gevoel voor humor!

Wat biedt SPOC jou als leerbedrijf?

SPOC biedt een werkplek binnen een hecht team, waar je volledig in mee kunt draaien. Je gaat aan de slag met het zoeken van geschikte kandidaten voor onze opdrachtgevers. Je werkt met echte klanten dat maakt deze stage ook zeel leerzaam. Daarnaast is er veel ruimte voor eigen inbreng, hier zijn we juist naar op zoek! Ook wordt je begeleid door de verantwoordelijk van de afdeling recruitment en werken we samen aan de groei en kwaliteit van SPOC. Veder heb je veel vrijheid, omdat wij eigen verantwoordelijkheid heel belangrijk vinden! The sky is the limit voor jonge hard wekende talenten!

Soort dienstverband: Stage