SPOC

Stage vacatures

Internships

Creativiteit, hard werken, een pro-actieve houding en ondernemerschap zit in jouw DNA!

Internship (Junior) Accountmanager

SPOC Recruitment – Breda – CREBO 25132

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire die samen met het recruitment team, SPOC gaat laten groeien. Je bent representatief, flexibel, enthousiast, beschikt over uitstekende sociale vaardigheden en je hebt geen angst om de telefoon te pakken. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal uitstekend en volg je de opleiding Junior Accountmanager MBO niveau 4. Het is een must dat je voldoet aan alle bovenstaande eigenschappen en vaardigheden. Je ben een snelle leerling met gevoel voor humor!

Internship Intercedent

SPOC Recruitment – Breda – CREBO 25136

Als intercedent werk je in de flexbranche en ben je betrokken bij arbeidsbemiddeling. Je werft, matcht en begeleidt kandidaten. Daarnaast ben je commercieel gedreven, communicatief vaardig en nauwkeurig. Tijdens het matchingsproces hou je rekening met de belangen van zowel de opdrachtgever als de kandidaat. In een schakelfunctie ben je verantwoordelijk voor je eigen takenpakket, maar ook voor de profilering van de organisatie.

Internship Commercieel medewerker

SPOC Recruitment – Breda – CREBO 25134

Als commercieel medewerker werk je een business-to-business-setting. Als binnendienstmedewerker werk je op de afdeling recruitment. Daarnaast formuleer je een aanbod aan de kandidaat en volgt dit op. De kandidaten benader je telefonisch of schriftelijk en verwerkt gegevens in een elektronisch dossier. Je onderzoekt en signaleert kansen en bespreekt deze met je collega’s. Het verkooptraject voer je uit volgens de geldende procedures. Bij klantcontact ben je klantgericht, overtuigend en deskundig op het vakgebied.