Internship Commercieel medewerker

Reageer

Functie omschrijving

Als commercieel medewerker werk je een business-to-business-setting. Als binnen- en/of buitendienstmedewerker werk je op de afdeling recruitment. Daarnaast formuleer je een aanbod aan de kandidaat en volgt dit op. De kandidaten benader je telefonisch of schriftelijk en verwerkt gegevens in een elektronisch dossier. Je onderzoekt en signaleert kansen en bespreekt deze met je collega’s. Het verkooptraject voer je uit volgens de geldende procedures. Bij klantcontact ben je klantgericht, overtuigend en deskundig op het vakgebied.

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een leuke en zeer leerzame stage? Bij SPOC zal jij je tijdens je stage bezighouden met verschillende recruitment taken. Doormiddel van gerichte coaching, training en intervisie ontwikkel jij je tot een resultaatgerichte professional. Kom langs bij SPOC en laat zien dat jij het commerciële talent bent dat wij zoeken!

Over welke vaardigheden moet je beschikken?

Ben je een energieke aanpakker? Die zin heeft om samen met het ambitieuze team, SPOC te laten groeien? dan zijn wij op zoek naar jou. Je bent sociaal vaardig, representatief, ook ben je niet bang om de telefoon op te nemen en kandidaten te contacteren. Daarnaast ben je flexibel en kan je niet wachten om je opgedane kennis in de praktijk toe te passen. Ook is het belangrijk dat je de Nederlandse taal uitstekend spreekt en je de opleiding Commercieel Medewerker MBO niveau 3 volgt. Het is een pré als je bovenstaande eigenschappen en vaardigheden bezit, maar bovenal zijn we op zoek naar een leuke collega. Je bent een snelle leerling met gevoel voor humor!

Wat biedt SPOC jou als leerbedrijf?

SPOC biedt jou een werkplek binnen een hecht team, waar je vanaf het begin volledig kunt meedraaien. Wij bieden jou een takenpakket waarbij je voor echte klanten aan de slag gaat. Doordat je met echte klanten aan de slag mag gaan doe je heel veel ervaring op. Er is veel ruimte voor eigen inbreng, daar zijn we juist naar op zoek! Je wordt begeleid door de verantwoordelijke van de afdeling recruitment en kan samen verder werken aan de groei en kwaliteit van SPOC. Wij bieden veel vrijheid, echter staat eigen verantwoordelijkheid bij ons hoog in het vaandel. Voor jonge talenten die hard willen werken is the sky is the limit!

Soort dienstverband: Stage