Over ons

Onze kernactiviteit is het ondersteunen van ondernemers door middel van outsourcing, detachering en recruitment. We denken in kansen. Met deze aanpak creëren we kansen met wederzijds voordeel.

Openheid

Wij zijn graag helder en transparant. Bent u op zoek naar tijdelijke oplossingen bij u op locatie? Onze consultants zijn breed inzetbaar voor korte of langdurige projecten. Tijdens een intake nemen wij uw vragen en wensen door en vertalen dat naar een heldere oplossing.

Doelstelling

Onze doelstelling is om te werken aan lange termijn samenwerkingen met onze opdrachtgevers en werknemers. Zo werken we met gespecialiseerde consultants en bieden wij onze flexibele services aan op basis van de wensen van zowel opdrachtgever als werknemer.

Deskundige ondersteuning in alle situaties

Misschien bent u starter. Of staat u juist op het punt om uw bedrijf over te dragen aan een volgende generatie. Ook het stadium waarin uw bedrijfsactiviteiten zich bevinden is van ondergeschikt belang. In alle situaties bent u gebaat bij deskundige ondersteuning en advies.

Waarom kiezen voor SPOC Financial Services

U bent op zoek naar een betrouwbare partner die professionele (personeels)diensten verleent op het gebied van financiën, administratie en belastingzaken en naar een veelzijdige dienstverlening van hoge kwaliteit voor een redelijke prijs? Dat bieden wij. De Consultants van SPOC ondersteunen en adviseren op vele vlakken, in diverse branches.

 

Wij zijn actief coachende consultants die u helpen om financieel en fiscaal gezond te worden en te blijven. Dit levert rust, ruimte en focus op, zodat u uw doelen kunt realiseren. Speerpunt is ons vermogen om verder te kijken dan de cijfers.

Onze consultants en adviseurs zijn deskundig, hebben hun sporen verdiend in het veld en weten wat er speelt in de markt. Beperken uw vraagstukken zich niet tot ons vakgebied? Dan schakelen wij ons (internationale) deskundige netwerk in om u optimaal van dienst te zijn.

Contactmogelijkheden

Heb je een vraag over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op, De contactgegevens vind je hieronder.

info@spoc-fs.com

+31(0)76 200 37 30

Lage Mosten 37 4822 NK Breda

M-V: 9am-5pm, S-S: Gesloten