Get Your Dream Job

Jobs

Werken bij SPOC Financial Services betekent jezelf ontwikkelen. Je wilt carrière maken en nu de volgende stap zetten. Dan is het tijd voor SPOC. Wij gaan voor jou op zoek naar uitdagende functies waarbij wij je tegelijkertijd blijven begeleiden en coachen.

Laat je carrière coachen

Door aan de slag te gaan met verschillende opdrachten werk je continu aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij investeren in onze consultants, waardoor we onze opdrachtgevers optimaal kunnen bedienen.

1

Telefonische Intake

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon. Dan hoor je of je uitgenodigd wordt voor een kennismakingsgesprek op het kantoor van SPOC Financial Services.

2

Kennismaking

Het kennismakingsgesprek zal gevoerd worden met een consultant Tijdens het gesprek zal de vacature en jouw cv met je worden besproken. Zijn we het beiden met elkaar eens dat er een match is, dan stellen we je voor bij de opdrachtgever.

3

Interview

 Nadat je bent voorgesteld en wordt uitgenodigd, dan begeleiden we je ook tijdens je interview. Wij investeren graag in deze fase van het traject met een persoonlijk begeleiding.

4

Get Hired

 Is iedereen enthousiast over jou? En jij over ons? Ben je door de screening gekomen? We doen je graag een passend salarisvoorstel en jij bent op weg naar een glansrijke carrière.

Simple

Categories

Accounting

Control

Finance

Vacatures

Medewerker Accounting

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker Accounting.

Ben jij iemand met enkele jaren boekhoudkundige ervaring, die goed kan samenwerken, accuraat werkt en graag meedenkt hoe we onszelf kunnen verbeteren. Kan jij werken met deadlines en onder verhoogde tijdsdruk, omgaan met hectiek en snel wisselende prioriteiten dan ben jij de kandidaat die we zoeken voor deze afwisselende functie. Reageer dan en solliciteer!

Junior Controller

Wij zijn op zoek naar een Junior Controller.

Samen met de controllers ben je de spin in het web die zorgt voor zowel de rapportages binnen het nederlandse concern als de rapportages naar de moedermaatschappij. Deze rapportages geven een compleet beeld van de (financiële) situatie en vormen de basis voor eventuele corrigerende maatregelen dan wel de motivatie tot continuering van het huidige beleid.

Hoe bereid ik me voor op een sollicitatie

Het kantoor

SPOC Financial Services

's-Gravelandseweg 258
3125 BK Schiedam
M-V: 09.00 uur tot 17.00 uur