SPOC Young Professionals

Als kantoor zijn we van mening dat het belangrijk is om je de kans te geven je te ontwikkelen op een manier die je carrière vooruit helpt. Een van de dingen die we je aanbieden is een individueel coachingprogramma met een persoonlijke coach. Lees meer over SPOC Young Professionals

TALENT ONTWIKKELING BIJ SPOC

SPOC streeft ernaar de beste professionals te bieden voor detachering bij onze klanten. We zijn op zoek naar mensen met ambitie en een drive om hun uiterste best te doen. Als werkgever zijn we van mening dat het belangrijk is om je de kans te geven je te ontwikkelen op een manier die je carrière vooruit helpt. 

Talent Development programma 

Inzichten

Advies

Training

Coaching

Naast carrière-advies van je consultant, biedt SPOC ook een Talent Development-programma. Dit omvat een individueel programma dat is afgestemd op jouw eigen behoeften en doelstellingen en op basis van jouw talenten, ambities en kansen. 

HOE WORDT HET PROCES GESTRUCTUREERD?

In de eerste paar weken van je nieuwe baan, neem je de tijd om je aan te passen aan je rol, het bedrijf, de cultuur en om potentiële uitdagingen en gebieden te identificeren waar je je kunt ontwikkelen. Een maand na het starten van je nieuwe baan ontvang je een uitnodiging voor het SPOC Development-programma. Als je geïnteresseerd bent, starten we het proces met een evaluatie van talentontwikkeling.

ONTWIKKELING VAN TALENTEN

De SPOC Young Proffesional Assessment geeft je inzicht in jouw persoonlijke kwaliteiten, evenals je zwakheden, motivaties en leerstijlen. Jouw persoonlijke coach bespreekt de uitkomsten van de beoordeling met jou. Welke struikelblokken krijg je bij het uitvoeren van je rol? Welke vaardigheden en competenties zou je graag verder willen ontwikkelen? Hoe zou dit je helpen vooruitgang te boeken in je rol? De rest van het proces is op jou toegesneden en door met je coach samen te werken, kun je jouw doelstellingen voor de komende maanden vastleggen.

COACHING MEETINGS

Na de SPOC Young Proffesional Assessment, zal je individuele coachingbijeenkomsten worden aangeboden. Deze bijeenkomsten bieden een kans om gericht te werken aan de doelstellingen die je eerder hebt aangegeven. Het basisidee is dat je je bestaande talenten verder ontwikkelt, of nieuwe vaardigheden leert. Coaching vergroot je zelfbewustzijn. Het geeft je meer controle over je persoonlijke ontwikkeling en leert je om je volledige potentieel te bereiken.

WAT ZAL JE BEREIKEN VIA HET TALENT-DEVELOPMENT PROGRAMMA?

Aan het einde van het proces:

* je krijgt een duidelijk beeld van jezelf en je professionele ambities;

* je zult weten wat je motiveert;

* je weet precies hoe je je wilt ontwikkelen en hebt je leerstijl geïdentificeerd;

* je hebt concrete stappen gezet in de richting van je ontwikkeling;

* je zult beter uitgerust zijn om je talentontwikkeling zelf te sturen;

* jouw ontwikkelingsstrategie voor de nabije toekomst zal duidelijk zijn;

* je hebt je carrièrekansen verbeterd door je te ontwikkelen binnen de organisatie               waarin je werkt.

Wil je hier meer over weten?

14 + 14 =

Contact

Email

info@spoc-fs.com

Adres

‘s-Gravelandseweg 258 3125 BK Schiedam