Internship Intercedent

Reageer

Functie omschrijving

Als intercedent werk je in de flexbranche en ben je betrokken bij arbeidsbemiddeling. Je werft, matcht en begeleidt kandidaten. Daarnaast ben je commercieel gedreven, communicatief vaardig en nauwkeurig. Tijdens het matchingsproces hou je rekening met de belangen van zowel de opdrachtgever als de kandidaat. In een schakelfunctie ben je verantwoordelijk voor je eigen takenpakket, maar ook voor de profilering van de organisatie.

Wat ga je doen?

Samen met het team van recruitment ga je voor onze opdrachtgevers op zoek naar potentiële kandidaten. Door gerichte coaching, training en intervisie ben je bereid om de beste resultaten te behalen. In de loop van dit proces ontwikkel jij jezelf tot een resultaatgerichte professional. Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende stage? Kom dan langs bij SPOC en bewijs dat jij het commerciële talent bent waar wij naar op zoek zijn.

Over welke vaardigheden moet je beschikken?

Een energieke aanpakker die zin heeft om samen met het ambitieuze team, SPOC te laten groeien Je bent niet bang om de telefoon te pakken, bent sociaal vaardig en representatief. Daarnaast ben je flexibel en sta je te trappelen om je opgedane kennis in de praktijk te gaan brengen. Ook spreek je uitstekend Nederlands en volg je de opleiding Intercedent MBO niveau 4. Het is een pré als je bovenstaande eigenschappen en vaardigheden bezit, maar bovenal zijn we op zoek naar een fijne collega. Je ben een snelle leerling met een gevoel voor humor!

Wat biedt SPOC jou als leerbedrijf?

We bieden een werkplek binnen een hecht team, waar je vanaf het begin vol mee kunt draaien. Er is veel ruimte voor eigen inbreng, daar zijn we juist naar op zoek! Je wordt begeleid door de verantwoordelijke van de afdeling en kan samen verder werken aan de groei en kwaliteit van SPOC. Er is veel vrijheid, waarin wij eigen verantwoordelijkheid heel belangrijk vinden! Voor jonge talenten die hard willen werken is the sky is the limit!!

Soort dienstverband: Stage