Junior Controller

Reageer

Functie omschrijving

Wij zijn op zoek naar een Junior Controller.

Samen met de controllers ben je de spin in het web die zorgt voor zowel de rapportages binnen het nederlandse concern als de rapportages naar de moedermaatschappij . Deze rapportages geven een compleet beeld van de (financiële) situatie en vormen de basis voor eventuele corrigerende maatregelen dan wel de motivatie tot continuering van het huidige beleid.

Wat ga je doen?

Jij wordt in de organisatie opgeleid tot een allround controller! Het bedrijf heeft door de vele acquisities een ingewikkeld financieel landschap met de daarbij behorende financiële uitdagingen. Je bent samen met de andere controllers verantwoordelijk voor de maand- en jaarafsluitingen. Je bereidt de jaarrekening voor en ondersteunt bij de accountantscontrole. Daarnaast ben je betrokken bij procesverbeteringen en speel je een actieve rol bij de overname trajecten en integraties van overnames. Als controller stel je diverse periodieke rapportages, budgetten en fore-casten op. Verder ben je mede verantwoordelijk voor de juistheid, tijdigheid en volledigheid van de financiële administratie.

Functie eisen:

Je hebt een afgeronde WO opleiding in een financiële richting. Je beschikt over 0-5 jaar werkervaring en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je wordt geprezen om jouw Excel skills en beschikt daarnaast ook over goede communicatie vaardigheden. Je bent proactief en wil jezelf graag ontwikkelen. Tevens werk je met grote accuratesse en ben je stressbestendig.

Soort dienstverband: Fulltime